tipwin Dansk
tipwin German
tipwin English
tipwin France
tipwin Hrvatski
tipwin Italiano
tipwin shqip
tipwin svenska
tipwin türkce

tipwin Croatia review

tipwin sportbetting-provider

>> Novo i vrlo moderno ruho

>> Top ponuda mobilnog klađenja

>> Vrlo dobra ponuda za klađenje

>> 100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

>> GGL licenca za igre na sreću

>> Međunarodna licenca MGA/CL2/742/2011

>> Brze uplate i isplate

Ne kockajte do točke ovisnosti o kockanju / Igrajte odgovorno / 18+

tipwin strogo zabranjuje sudjelovanje maloljetnicima mlađim od 18 godina

Spiel nicht bis zur Spielsucht

     

     

     


tipwin Croatia review

tipwin sportbetting provider

>> Novo i vrlo moderno ruho

>> Top ponuda mobilnog klađenja

>> Vrlo dobra ponuda za klađenje

>> 100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

>> GGL licenca za igre na sreću

>> Međunarodna licenca MGA/CL2/742/2011

>> Brze uplate i isplate

94 od 100 bodova

Ne kockajte do točke ovisnosti o kockanju / Igrajte odgovorno / 18+ / tipwin strogo zabranjuje sudjelovanje maloljetnicima mlađim od 18 godina

   

tipwin profili

tipwin se zadnjih godina etablirao kao jedan od najpouzdanijih pružatelja sportskih klađenja u Europi. S priznatom licencom Malte Gaming Authority (MGA), tipwin osigurava da se igrači mogu kladiti u sigurnom i poštenom okruženju. Jedna od izvanrednih prednosti tipwina je širok raspon mogućnosti za sport i klađenje. Bilo da se radi o nogometu, tenisu, košarci ili manje poznatim sportovima - tipwin ih ima sve. Tipwin web stranica i mobilna aplikacija impresioniraju jasnim i intuitivnim korisničkim sučeljem. Ovo čini klađenje dječjom igrom, bilo za početnike ili iskusne igrače. tipwinova značajka klađenja uživo omogućuje igračima da se klade u stvarnom vremenu. U kombinaciji s responzivnom mobilnom aplikacijom, ljubitelji klađenja mogu se kladiti bilo kada i bilo gdje.

Licenciranje i sigurnost: Tipwin je licenciran i reguliran u nekim zemljama, što znači da se mora pridržavati određenih sigurnosnih i poštenih standarda

Jednostavno korisničko sučelje: Tipwinova web stranica i mobilna aplikacija poznati su po svom jednostavnom i korisničkom sučelju, što olakšava klađenje i navigaciju.

Širok izbor sportova: Tipwin nudi širok raspon sportova i mogućnosti klađenja, dajući korisnicima različite mogućnosti.

Klađenje uživo: Kao i mnogi drugi pružatelji usluga klađenja, Tipwin također nudi klađenje uživo, gdje se korisnici mogu kladiti na igre koje su već počele.

Kladionice: Ovisno o regiji, Tipwin upravlja fizičkim kladionicama, što može biti privlačno nekim korisnicima koji više vole fizičko iskustvo.

Mobilno klađenje: Tipwinova mobilna aplikacija omogućuje korisnicima klađenje s bilo kojeg mjesta sve dok imaju internetsku vezu.

Konkurentni koeficijenti: Još jedna prednost mogu biti koeficijenti klađenja, ovisno o tome kako se uspoređuju s drugim pružateljima usluga.

Korisnička podrška: Tipwinova korisnička služba dostupna je za odgovore na pitanja i rješavanje problema.

Neue Webseite tipwin Sportwetten

tipwin uplata i isplata

tipwin pružatelj usluga plaćanja: Sigurne i svestrane opcije za ljubitelje sportskog klađenja

tipwin, jedan od vodećih pružatelja sportskih klađenja u Europi, nudi svojim klijentima širok raspon metoda plaćanja kako bi uplate i isplate bile što jednostavnije i sigurnije.

Raznolikost opcija plaćanja: tipwin razumije važnost fleksibilnosti pri online klađenju. Stoga nude niz pružatelja usluga plaćanja od tradicionalnih bankovnih prijenosa preko kreditnih i debitnih kartica do modernih e-novčanika.

Sigurnost je na prvom mjestu: Sve metode plaćanja koje nudi tipwin zaštićene su najnovijim sigurnosnim tehnologijama, tako da su podaci i sredstva korisnika sigurni u svakom trenutku.

Brze transakcije: Jedna od glavnih značajki tipwina je brzina njihovih transakcija. Bilo da želite uplatiti novac ili podići dobitak, tipwin osigurava da vaš novac bude dostupan što je brže moguće.

Zaključak: Sa širokim izborom pružatelja usluga plaćanja, visokim sigurnosnim standardima i brzim vremenom transakcije, Tipwin je prvi izbor za mnoge entuzijaste klađenja. Ako tražite pružatelja usluga klađenja koji nudi i svestranost i pouzdanost kada su u pitanju plaćanja, tipwin je savršen za vas.

tipwin depoziti

EinzahlungMin. Betrag (€)Max. Betrag (€)EinzahlungsgebührZeitdauer
Visa€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Mastercard€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Skrill€ 10€ 5.000€ 0Sofort
PayPal€ 10€ 5.000€ 0Sofort
PaysafeCard€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Sofort Überweisung€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Trustly€ 10€ 5.000€ 0Sofort
GiroPay€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Maesto€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Neteller€ 10€ 5.000€ 0Sofort
EcoPayz€ 10€ 5.000€ 0Sofort

tipwin isplate

AuszahlungMin. Betrag (€)Max. Betrag (€)EinzahlungsgebührZeitdauer
Visa€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Mastercard€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Skrill€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
PayPal€ 10€ 30.000€ 01 Tag
Maesto€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Neteller€ 10€ 30.000€ 01 Tag
Sepa€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Banküberweisung€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage

tipwin bonus za nove kupce

BOOKMAKERFEATURESWELCOME BONUSTO THE BOOKMAKER

BOOKMAKER

BONUS

FEATURES

TO THE BOOKMAKER

tipwin sportbetting-provider


100% Welcome Bonus up to €100
Wagered minimum 7 times (7X)
Minimum odds of 1.80 are played per ticket
PayPal payment possible

Over 1.600 betting opportunities
Excellent live betting center
All football top leagues on offer
27 sports on offer
 License: MGA/B2C/200/2011

Get Bonus
Android - Apple - Windows - Responsive - New

Play Responsibly / 18+ / T&Cs apply

Tipwin uvjeti bonusa - Sve što ljubitelji klađenja trebaju znati

Tipwinu, jednom od vodećih pružatelja usluga online klađenja, klijenti su na prvom mjestu. To se ne odražava samo u atraktivnim tečajevima i širokom rasponu mogućnosti klađenja, već iu velikodušnim bonus ponudama. No, kao i sa svim promocijama, postoje određeni bonus uvjeti koje treba uzeti u obzir.

100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

Bonus se odnosi na nove kupce kao i na sve postojeće tipwin korisničke račune i može se zatražiti s prvim ili sljedećim depozitom.

Zahtjevi za klađenje: Cjelokupni iznos depozita uključujući bonus mora se iskoristiti ili kladiti najmanje 7 puta (7x) za sportske oklade prije nego što se zatraži isplata. U trenutku isplate, svi odigrani događaji moraju biti završeni. Primjer: Korisnik položi 200 EUR i dobije cijeli bonus od 100 EUR. Iznos depozita od 200 EUR + bonus od 100 EUR = 300 EUR. Cijeli iznos od 300 EUR mora se uložiti najmanje 7 puta (7x) prije nego što se podigne iznos.

Minimalna kvota: Maksimalni iznos po listiću pri izračunu konverzije potreban za isplatu je 100 EUR. Minimalni koeficijent od 1,80 mora se igrati po listiću kako bi provedba potrebna za isplatu bila važeća.

Daljnji uvjeti: Ako imate više od 1 EUR na svom računu i napravite novi depozit kako biste zatražili bonus, nećete moći izvršiti isplate dok se ne ispuni potrebna konverzija za bonus. Ako napravite novi depozit, a prethodno zatraženi bonus još nije isplaćen, nećete moći izvršiti povlačenje sve dok se ne ispuni potrebna implementacija za bonus.

Zaključak: tipwinovi bonus uvjeti imaju za cilj ponuditi igračima pošteno i uzbudljivo iskustvo klađenja. Svatko tko se pridržava pravila i kladi strateški ima dobre šanse iskoristiti bonuse i uspješno se kladiti.

Sigurnost u tipwinu

Sicherheit und Vertrauen bei tipwin

Tipwin Sigurnost - Zašto igrači mogu vjerovati ovom kladioničaru

U današnjem digitalnom svijetu sigurnost online platformi je od iznimne važnosti. tipwin, renomirani pružatelj usluga online klađenja, pridaje posebnu važnost ponudi svojim korisnicima sigurnog i zaštićenog okruženja za klađenje.

Vrhunska tehnologija: tipwin koristi napredne tehnologije šifriranja kako bi osigurao da su sve transakcije i osobni podaci igrača sigurni u svakom trenutku. To osigurava da su osjetljivi podaci kao što su podaci o kreditnoj kartici ili podaci o računu zaštićeni od neželjenog pristupa.

Licenciranje i regulacija: Kao ovlašteni pružatelj usluga klađenja, tipwin podliježe strogim regulatornim standardima. To osigurava da nude pošteno igranje i klađenje te slijede najbolju praksu u industriji.

BOOKMAKERFEATURESTO THE BOOKMAKER

BOOKMAKER

Licenses

TO THE BOOKMAKER

tipwin sportbetting-provider

Tipwin Ltd. ist ein in Deutschland behördlich zugelassener Sportwettveranstalter, der unter der Aufsicht des Regierungspräsidiums Darmstadt steht (Regierungspräsidium Darmstadt, Luisenplatz 2, 64283 Darmstadt, Telefon: +49 (6151) 12 0, Telefax: +49 (6151) 12 6347, E-Mail: sportwettkonzession@rpda.hessen.de).

 Tätigkeiten und Aktivitäten wurden durch die Malta Gaming Authority (MGA) unter der Lizenznummer: MGA/B2C/200/2011 erteilt.

Get Bonus
Android - Apple - Windows - Responsive - New

Play Responsibly / 18+ / T&Cs apply

Odgovorno igranje: tipwin je svjestan svoje odgovornosti i nudi razne alate i resurse za promicanje odgovornog igranja. Igrači mogu postaviti ograničenja depozita, uzeti pauze ili se čak samoisključiti kako bi kontrolirali svoje navike kockanja.

Kontinuirano praćenje: Kako bi dodatno povećao sigurnost platforme, tipwin neprestano nadzire svoje sustave i procese kako bi identificirao potencijalne prijetnje i odgovorio na njih.

Zaključak: Sigurnost je glavni prioritet u tipwinu. Korištenjem najsuvremenijih tehnologija i slijedeći stroge sigurnosne protokole, tipwin osigurava da iskustvo igrača nije samo zabavno nego i sigurno.

UPOZORENJE: Sportsko klađenje uključuje visoku razinu rizika. Aktivnim klađenjem na web stranici tipwin riskirate novčani gubitak i također ste u opasnosti od patološkog kockanja. Kao rezultat toga, tipwin od vas traži da se kladite na kontrolirani način. Kao igrač, dužni ste se pridržavati smjernica i zakona državnih institucija i tijela. tipwin smatra svojom dužnošću aktivno štititi igrače i mlade ljude. Stoga je maloljetnicima potpuno zabranjeno sudjelovanje u sportskom klađenju. Trenutačni službenik za zaštitu igrača u tipwinu je André van de Kamp (e-pošta: info@merlato.de, tel.: +49 4221 2890469).

tipwin opći podaci i informacije

TIPWIN LIMITED
Registernummer: C52508
VAT Nummer: MT 20636711
Malta Gaming Authority (MGA) Lizenznummer: MGA/CL2/742/2011
3rd Floor
126, Pjazza Antoine De Paule
Paola PLA 1264
Malta (EU)
E-Mail: info@tipwin.com
support@tipwin.com
Fax: +356 21668276

tipwin prijava i web stranica

Jezik web stranice:

njemački, engleski, francuski, hrvatski, albanski, talijanski, turski, švedski, norveški

Ograničene zemlje:

Belgija, Kanada, Kina, Francuska, Grčka, Indija, Indonezija, Monako, Nizozemska, Nigerija, Filipini, Srbija, Švedska, Švicarska, USA

Valute:

tTipwin računi se vode samo u eurima.

Platforme:

PC, Tablet, Smartphone

App:

Android, Apple

Ponuda:

Sportsko klađenje, klađenje uživo, online casino, live casino

tipwin oklade:

Američki nogomet, australski nogomet, bandi, košarka, biatlon, boks, kriket, skijaško trčanje, curling, biciklizam, pikado, floorball, nogomet, rukomet, hokej na ledu, MMA, borilačke vještine, moto sportovi, ragbi, snooker, posebne oklade, tenis, odbojka i još mnogo toga.

Klađenje uživo:

Tipwinovo područje klađenja uživo nudi u prosjeku više od 1000 događaja tjedno

tipwin sportbetting-provider

>> Novo i vrlo moderno ruho

>> Top ponuda mobilnog klađenja

>> Vrlo dobra ponuda za klađenje

>> 100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

>> GGL licenca za igre na sreću

>> Međunarodna licenca MGA/CL2/742/2011

>> Brze uplate i isplate

Ne kockajte do točke ovisnosti o kockanju / Igrajte odgovorno / 18+

tipwin online kasino

tipwin online kasino, svijet pun uzbuđenja i zabave

Tipwin online kasino otvara igračima vrata u uzbudljiv svemir prepun zabavnih opcija. Poznat po svojoj robusnoj ponudi sportskog klađenja, tipwin je također pronašao trajno mjesto u srcima mnogih ljubitelja kasina posljednjih godina.

Raznolik izbor igara: tipwinov online kasino impresionira širokim izborom igara. Od klasičnih automata za igre na sreću do stolnih igara do doživljaja kasina uživo, ovdje ima za svakoga ponešto. Suradnja s vodećim dobavljačima softvera jamči visoku kvalitetu i stalna ažuriranja.

Sigurnost i poštenje: tipwin pridaje veliku važnost sigurnosti svoje platforme. Najsuvremenije tehnike enkripcije osiguravaju da su podaci i transakcije igrača zaštićeni u svakom trenutku. Osim toga, licenciranje kasina jamči da su sve igre poštene i transparentne.

Bonusi i promocije: online kasino tipwin redovito nudi atraktivne bonuse i promocije. Od bonusa dobrodošlice za nove kupce do redovitih promocija za lojalne igrače – uvijek postoji nešto uzbudljivo za otkriti na tipwinu.

Korisnička služba: Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, kompetentan tim korisničke službe na raspolaganju je da brzo i učinkovito pomogne igračima.

Zaključak: Tipwin online kasino kombinira najbolje od oba svijeta: uzbuđenje klađenja i zabavu igranja u kasinu. Nudi sigurno i zabavno okruženje za svakoga tko voli kockanje.

tipwin online Casino
tipwin Dansk
tipwin German
tipwin English
tipwin France
tipwin Hrvatski
tipwin Italiano
tipwin shqip
tipwin svenska
tipwin türkce

tipwin profili

tipwin se zadnjih godina etablirao kao jedan od najpouzdanijih pružatelja sportskih klađenja u Europi. S priznatom licencom Malte Gaming Authority (MGA), tipwin osigurava da se igrači mogu kladiti u sigurnom i poštenom okruženju. Jedna od izvanrednih prednosti tipwina je širok raspon mogućnosti za sport i klađenje. Bilo da se radi o nogometu, tenisu, košarci ili manje poznatim sportovima - tipwin ih ima sve. Tipwin web stranica i mobilna aplikacija impresioniraju jasnim i intuitivnim korisničkim sučeljem. Ovo čini klađenje dječjom igrom, bilo za početnike ili iskusne igrače. tipwinova značajka klađenja uživo omogućuje igračima da se klade u stvarnom vremenu. U kombinaciji s responzivnom mobilnom aplikacijom, ljubitelji klađenja mogu se kladiti bilo kada i bilo gdje.

Licenciranje i sigurnost: Tipwin je licenciran i reguliran u nekim zemljama, što znači da se mora pridržavati određenih sigurnosnih i poštenih standarda

Jednostavno korisničko sučelje: Tipwinova web stranica i mobilna aplikacija poznati su po svom jednostavnom i korisničkom sučelju, što olakšava klađenje i navigaciju.

Širok izbor sportova: Tipwin nudi širok raspon sportova i mogućnosti klađenja, dajući korisnicima različite mogućnosti.

Klađenje uživo: Kao i mnogi drugi pružatelji usluga klađenja, Tipwin također nudi klađenje uživo, gdje se korisnici mogu kladiti na igre koje su već počele.

Kladionice: Ovisno o regiji, Tipwin upravlja fizičkim kladionicama, što može biti privlačno nekim korisnicima koji više vole fizičko iskustvo.

Mobilno klađenje: Tipwinova mobilna aplikacija omogućuje korisnicima klađenje s bilo kojeg mjesta sve dok imaju internetsku vezu.

Konkurentni koeficijenti: Još jedna prednost mogu biti koeficijenti klađenja, ovisno o tome kako se uspoređuju s drugim pružateljima usluga.

Korisnička podrška: Tipwinova korisnička služba dostupna je za odgovore na pitanja i rješavanje problema.

Neue Webseite tipwin Sportwetten

tipwin uplata i isplata

tipwin pružatelj usluga plaćanja - sigurne i svestrane opcije za ljubitelje sportskog klađenja

tipwin, jedan od vodećih pružatelja sportskih klađenja u Europi, nudi svojim klijentima širok raspon metoda plaćanja kako bi uplate i isplate bile što jednostavnije i sigurnije.

Raznolikost opcija plaćanja: tipwin razumije važnost fleksibilnosti pri online klađenju. Stoga nude niz pružatelja usluga plaćanja od tradicionalnih bankovnih prijenosa preko kreditnih i debitnih kartica do modernih e-novčanika.

Sigurnost je na prvom mjestu: Sve metode plaćanja koje nudi tipwin zaštićene su najnovijim sigurnosnim tehnologijama, tako da su podaci i sredstva korisnika sigurni u svakom trenutku.

Brze transakcije: Jedna od glavnih značajki tipwina je brzina njihovih transakcija. Bilo da želite uplatiti novac ili podići dobitak, tipwin osigurava da vaš novac bude dostupan što je brže moguće.

Zaključak: Sa širokim izborom pružatelja usluga plaćanja, visokim sigurnosnim standardima i brzim vremenom transakcije, Tipwin je prvi izbor za mnoge entuzijaste klađenja. Ako tražite pružatelja usluga klađenja koji nudi i svestranost i pouzdanost kada su u pitanju plaćanja, tipwin je savršen za vas.

tipwin depoziti

EinzahlungMin. Betrag (€)Max. Betrag (€)EinzahlungsgebührZeitdauer
Visa€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Mastercard€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Skrill€ 10€ 5.000€ 0Sofort
PayPal€ 10€ 5.000€ 0Sofort
PaysafeCard€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Sofort Überweisung€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Trustly€ 10€ 5.000€ 0Sofort
GiroPay€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Maesto€ 10€ 5.000€ 0Sofort
Neteller€ 10€ 5.000€ 0Sofort
EcoPayz€ 10€ 5.000€ 0Sofort

tipwin isplate

AuszahlungMin. Betrag (€)Max. Betrag (€)EinzahlungsgebührZeitdauer
Visa€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Mastercard€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Skrill€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
PayPal€ 10€ 30.000€ 01 Tag
Maesto€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Neteller€ 10€ 30.000€ 01 Tag
Sepa€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage
Banküberweisung€ 10€ 30.000€ 01 bis 2 Tage

tipwin bonus za nove kupce

FEATURES

BONUS

tipwin sportbetting provider

100% Welcome Bonus up to €100
Wagered minimum 7 times (7X)
Minimum odds of 1.80 are played per ticket
PayPal payment possible

Over 1.600 betting opportunities
Excellent live betting center
All football top leagues on offer
27 sports on offer
 License: MGA/B2C/200/2011

Get Bonus
Android - Apple - Windows - Responsive - New

Play Responsibly / 18+ / T&Cs apply

Tipwin uvjeti bonusa - Sve što ljubitelji klađenja trebaju znati

Tipwinu, jednom od vodećih pružatelja usluga online klađenja, klijenti su na prvom mjestu. To se ne odražava samo u atraktivnim tečajevima i širokom rasponu mogućnosti klađenja, već iu velikodušnim bonus ponudama. No, kao i sa svim promocijama, postoje određeni bonus uvjeti koje treba uzeti u obzir.

100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

Bonus se odnosi na nove kupce kao i na sve postojeće tipwin korisničke račune i može se zatražiti s prvim ili sljedećim depozitom.

Zahtjevi za klađenje: Cjelokupni iznos depozita uključujući bonus mora se iskoristiti ili kladiti najmanje 7 puta (7x) za sportske oklade prije nego što se zatraži isplata. U trenutku isplate, svi odigrani događaji moraju biti završeni. Primjer: Korisnik položi 200 EUR i dobije cijeli bonus od 100 EUR. Iznos depozita od 200 EUR + bonus od 100 EUR = 300 EUR. Cijeli iznos od 300 EUR mora se uložiti najmanje 7 puta (7x) prije nego što se podigne iznos.

Minimalna kvota: Maksimalni iznos po listiću pri izračunu konverzije potreban za isplatu je 100 EUR. Minimalni koeficijent od 1,80 mora se igrati po listiću kako bi provedba potrebna za isplatu bila važeća.

Daljnji uvjeti: Ako imate više od 1 EUR na svom računu i napravite novi depozit kako biste zatražili bonus, nećete moći izvršiti isplate dok se ne ispuni potrebna konverzija za bonus. Ako napravite novi depozit, a prethodno zatraženi bonus još nije isplaćen, nećete moći izvršiti povlačenje sve dok se ne ispuni potrebna implementacija za bonus.

Zaključak: tipwinovi bonus uvjeti imaju za cilj ponuditi igračima pošteno i uzbudljivo iskustvo klađenja. Svatko tko se pridržava pravila i kladi strateški ima dobre šanse iskoristiti bonuse i uspješno se kladiti.

Sigurnost u tipwinu

Sicherheit und Vertrauen bei tipwin

Tipwin Sigurnost - Zašto igrači mogu vjerovati ovom kladioničaru

U današnjem digitalnom svijetu sigurnost online platformi je od iznimne važnosti. tipwin, renomirani pružatelj usluga online klađenja, pridaje posebnu važnost ponudi svojim korisnicima sigurnog i zaštićenog okruženja za klađenje.

Vrhunska tehnologija: tipwin koristi napredne tehnologije šifriranja kako bi osigurao da su sve transakcije i osobni podaci igrača sigurni u svakom trenutku. To osigurava da su osjetljivi podaci kao što su podaci o kreditnoj kartici ili podaci o računu zaštićeni od neželjenog pristupa.

Licenciranje i regulacija: Kao ovlašteni pružatelj usluga klađenja, tipwin podliježe strogim regulatornim standardima. To osigurava da nude pošteno igranje i klađenje te slijede najbolju praksu u industriji.

FEATURES

Licenses

tipwin sportbetting provider
Tipwin Ltd. ist ein in Deutschland behördlich zugelassener Sportwettveranstalter, der unter der Aufsicht des Regierungspräsidiums Darmstadt steht (Regierungspräsidium Darmstadt, Luisenplatz 2, 64283 Darmstadt, Telefon: +49 (6151) 12 0, Telefax: +49 (6151) 12 6347, E-Mail: sportwettkonzession@rpda.hessen.de).

 Tätigkeiten und Aktivitäten wurden durch die Malta Gaming Authority (MGA) unter der Lizenznummer: MGA/B2C/200/2011 erteilt.

Get Bonus
Android - Apple - Windows - Responsive - New

Play Responsibly / 18+ / T&Cs apply

Odgovorno igranje: tipwin je svjestan svoje odgovornosti i nudi razne alate i resurse za promicanje odgovornog igranja. Igrači mogu postaviti ograničenja depozita, uzeti pauze ili se čak samoisključiti kako bi kontrolirali svoje navike kockanja.

Kontinuirano praćenje: Kako bi dodatno povećao sigurnost platforme, tipwin neprestano nadzire svoje sustave i procese kako bi identificirao potencijalne prijetnje i odgovorio na njih.

Zaključak: Sigurnost je glavni prioritet u tipwinu. Korištenjem najsuvremenijih tehnologija i slijedeći stroge sigurnosne protokole, tipwin osigurava da iskustvo igrača nije samo zabavno nego i sigurno.

UPOZORENJE: Sportsko klađenje uključuje visoku razinu rizika. Aktivnim klađenjem na web stranici tipwin riskirate novčani gubitak i također ste u opasnosti od patološkog kockanja. Kao rezultat toga, tipwin od vas traži da se kladite na kontrolirani način. Kao igrač, dužni ste se pridržavati smjernica i zakona državnih institucija i tijela. tipwin smatra svojom dužnošću aktivno štititi igrače i mlade ljude. Stoga je maloljetnicima potpuno zabranjeno sudjelovanje u sportskom klađenju. Trenutačni službenik za zaštitu igrača u tipwinu je André van de Kamp (e-pošta: info@merlato.de, tel.: +49 4221 2890469).

tipwin opći podaci i informacije

TIPWIN LIMITED
Registernummer: C52508
VAT Nummer: MT 20636711
Malta Gaming Authority (MGA) Lizenznummer: MGA/CL2/742/2011
3rd Floor
126, Pjazza Antoine De Paule
Paola PLA 1264
Malta (EU)
E-Mail: info@tipwin.com
support@tipwin.com
Fax: +356 21668276

tipwin prijava i web stranica

Jezik web stranice:

njemački, engleski, francuski, hrvatski, albanski, talijanski, turski, švedski, norveški

Ograničene zemlje:

Belgija, Kanada, Kina, Francuska, Grčka, Indija, Indonezija, Monako, Nizozemska, Nigerija, Filipini, Srbija, Švedska, Švicarska, USA

Valute:

Tipwin računi se vode samo u eurima.

Platforme:

PC, Tablet, Smartphone

App:

Android, Apple

Ponuda:

Sportsko klađenje, klađenje uživo, online casino, live casino

tipwin oklade:

Američki nogomet, australski nogomet, bandi, košarka, biatlon, boks, kriket, skijaško trčanje, curling, biciklizam, pikado, floorball, nogomet, rukomet, hokej na ledu, MMA, borilačke vještine, moto sportovi, ragbi, snooker, posebne oklade, tenis, odbojka i još mnogo toga.

Klađenje uživo:

Tipwinovo područje klađenja uživo nudi u prosjeku više od 1000 događaja tjedno

tipwin sportbetting provider

>> Novo i vrlo moderno ruho

>> Top ponuda mobilnog klađenja

>> Vrlo dobra ponuda za klađenje

>> 100% bonus dobrodošlice do 100 EUR

>> GGL licenca za igre na sreću

>> Međunarodna licenca MGA/CL2/742/2011

>> Brze uplate i isplate

94 od 100 bodova

Ne kockajte do točke ovisnosti o kockanju / Igrajte odgovorno / 18+

tipwin online kasino

tipwin online kasino, svijet pun uzbuđenja i zabave

Tipwin online kasino otvara igračima vrata u uzbudljiv svemir prepun zabavnih opcija. Poznat po svojoj robusnoj ponudi sportskog klađenja, tipwin je također pronašao trajno mjesto u srcima mnogih ljubitelja kasina posljednjih godina.

Raznolik izbor igara: tipwinov online kasino impresionira širokim izborom igara. Od klasičnih automata za igre na sreću do stolnih igara do doživljaja kasina uživo, ovdje ima za svakoga ponešto. Suradnja s vodećim dobavljačima softvera jamči visoku kvalitetu i stalna ažuriranja.

Sigurnost i poštenje: tipwin pridaje veliku važnost sigurnosti svoje platforme. Najsuvremenije tehnike enkripcije osiguravaju da su podaci i transakcije igrača zaštićeni u svakom trenutku. Osim toga, licenciranje kasina jamči da su sve igre poštene i transparentne.

Bonusi i promocije: online kasino tipwin redovito nudi atraktivne bonuse i promocije. Od bonusa dobrodošlice za nove kupce do redovitih promocija za lojalne igrače – uvijek postoji nešto uzbudljivo za otkriti na tipwinu.

Korisnička služba: Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, kompetentan tim korisničke službe na raspolaganju je da brzo i učinkovito pomogne igračima.

Zaključak: Tipwin online kasino kombinira najbolje od oba svijeta: uzbuđenje klađenja i zabavu igranja u kasinu. Nudi sigurno i zabavno okruženje za svakoga tko voli kockanje.

tipwin online Casino